Generelle vilkår og betingelser

CashPoints

1. Avis vil give CashPoints for kvalificerende Avis-udlejningsværdier. En kvalificerende Avis-udlejningsværdi er: tid- og kilometerudgifter, udgifter til ansvarsaftale ved kollisionsskader og tyveribeskyttelse, udgifter til ekstra produkter og/eller servicer, minus eventuel moms eller skat, der er specifik for det land, bilen lejes i.
2. For at kvalificere dig til CashPoints for din Avis-udlejning skal reservationen inkludere:
• a. Reward-nummer for den første navngivne chauffør ("lejeren"). Dette Norwegian Reward-nummer skal gives på reservationstidspunktet.
• b. Reservationer skal foretages med brug af et Norwegian Reward-/Avis Worldwide Discount-(AWD-)nummer: W131400. Reservationer foretaget på www.avisworld.com/NorwegianReward vil automatisk have en AWD indlejret i reservationen.
• CashPoints for kvalificerende Avis-udlejningsværdi vil gives, hvis Norwegian Reward-/Avis Worldwide Discount-(AWD-)nummeret: W131400 ikke er inkluderet i reservationen.
3. Hvis lejen ikke betales i NOK, vil valutaen blive ændret til NOK i overensstemmelse med den gældende Avis Exchange-rate, der gælder på den dag, dine CashPoints bliver oprettet (den dato, CashPoints-præmien bliver genereret).
4. Den endelige udlejningsværdi, der bruges til at udregne dine CashPoints, vil modregne eventuelle gebyrer for skader (reelle skadegebyrer eller forsikringsgebyrer, der er blevet hævet på grund af skade) og alle skatter.
5. Hvis der foretages rettelser af udlejningsværdien efter udlejen (hvis der eksempelvis gives penge retur fra Avis Kundeservice), så kan den tilsvarende ændring i CashPoints-præmie indløses til eller fratrækkes Norwegian Reward-medlemmets konto.
6. Der vil ikke blive givet CashPoints til udlejninger med kontrakt-/firmarabat hos Avis, Avis-ansatte, luftfartsselskabsansatte, rejsebureauansatte og andre særlige rabatprismodtagere.
7. Hvis et andet AWD-nummer står angivet i en kundes Avis Preferred-profil, og dette bruges i bookingen af udlejningen, vil kun 3 % CashPoints blive givet for den kvalificerende Avis-udlejningsværdi.
8. Tilbuddet er kun gyldigt ved separate udlejninger og ikke udlejninger med sammenhængende udlejningspriser.
9. Dette tilbud er ikke gyldigt for Prestige-udlejninger verden over.
10. Tildelingen af CashPoints kan tage op til 8 uger fra den sidste udlejningsdag.
11. Alle udstedte CashPoints er underlagt Norwegian Rewards vilkår og betingelser.

Gratis ekstra chauffør

1. Alle Norwegian Reward-medlemmer har ret til en gratis ekstra chauffør på enhver kvalificerende udlejning verden over.
2. Bare foretag din reservation, som du plejer, og anmod så om at få tilføjet en ekstra chauffør, når du henter din bil. Hvis en ekstra chauffør tilføjes på reservationstidspunktet, vil du se en ekstraudgift. Udgiften for en ekstra chauffør vil blive fjernet, når du henter din bil.
3. Den ekstra chauffør skal leve op til Avis' standardalder og chaufførkrav for det givne udlejningssted. Den ekstra chauffør skal fremvise et gyldigt kørekort (begge dele, hvis det er den nye britiske papir-/billedkortversion, internationalt kørekort hvis chaufførens kørekort er skrevet med ikke-latinske bogstaver, såsom græsk eller arabisk mv.).
4. Der kan kun tilføjes én ekstra chauffør gratis per udlejning. Yderligere ekstra chauffører vil skulle betale det gældende gebyr for det pågældende sted på udlejningstidspunktet.
5. Denne fordel tilbydes kun til alle Norwegian Reward-medlemmer på kvalificerende udlejninger.
6. For at kvalificere skal reservationer foretages med brug af et Norwegian Reward-/Avis Worldwide Discount-(AWD-)nummer: W131400. Reservationer foretaget på http://www.avisworld.com/NorwegianRewardwww.avisworld.com/NorwegianReward vil automatisk have en AWD indlejret i reservationen.
7. Hvis et andet AWD-nummer er angivet i udlejningsbookingen, vil der ikke tilføjes en ekstra chauffør gratis.
8. Hvis et andet AWD-nummer står angivet i en kundes Avis Preferred-profil, og dette bruges i bookingen af udlejningen, vil der ikke tilføjes en ekstra chauffør gratis, og det kan ikke ændres, når bookingen først er foretaget.

Rabatter

1. Tilbud med op til 15 % rabat på Avis-fritidsrater og op til 40% rabat på Avis standardpriser gælder verden over, men rabatniveauet varierer fra land til land.
2. Standardpriser betyder Avis 'basistariff, tilgængelig for alle typer kunder og altid tilgængelig til salg. Fritidspriser betyder Avis 'offentligt tilgængelige detailpriser, som generelt er noteret på Avis' hjemmesider. Begge priser er underlagt flådens tilgængelighed.
3. Rabatter kan gælde for alle udlejningsvarigheder (weekend, dag, ugerater).
4. Alle rabattilbud underlægges obligatoriske ekstragebyrer under hele udlejningens varighed.
5. Forhåndsbooking skal mindst være på 24 timer.
6.Tilbud gælder alle bilgrupper, afhængigt af tilgængelighed på bookingtidspunktet.
7. Tilbudsrestriktioner kan gælde på visse tidspunkter på visse steder.
8. Priser varierer efter årstiden og efter Avis-placering.
9. Tilbud kan ikke bruges i sammenhæng med andre rabatter, kampagner eller tilbud og afhænger af tilgængelighed.
10. For at kvalificere skal reservationer foretages med brug af et Norwegian Reward-/Avis Worldwide Discount-(AWD-)nummer: W131400. Reservationer foretaget på www.avisworld.com/NorwegianReward vil automatisk have en AWD indlejret i reservationen.

Vilkår og betingelser for konkurrencen om 50.000 CashPoints

1. Denne kampagne er kun åben for Kvalificerede deltagere. En Kvalificeret deltager er en person på 18 år eller derover og er medlem af Norwegian Reward-programmet (medlemsvilkår og -betingelser er gældende). Kun Kvalificerede deltagere må tilmelde sig kampagnen.
2. Denne kampagne administreres af Avis Budget EMEA Ltd (“Udbyderen”).
3. Ansatte under Udbyderen og Norwegian Reward, deres datterselskaber, agenturer eller andre, der er professionelt forbundet med præmieuddelingen, deres ansatte eller familiemedlemmer af sådanne ansatte må ikke deltage i denne kampagne.
4. Ved at deltage i denne kampagne bekræfter Kvalificerede deltagere, at de accepterer disse vilkår og betingelser betingelsesløst.
5. Der er 1 præmie på 50.000 CashPoints, der kan vindes.
6. Der vil være 1 vinder, og vinderen skal være bosat i enten Norge, Danmark, Finland, Sverige, Storbritannien eller Spanien.
Sådan tilmelder du dig
7. Book helt enkelt en kvalificeret billeje i løbet af kampagnens tilmeldingsperiode.
8. Kampagnens tilmeldingsperiode er defineret som: starter kl. 00.00.01 CEST d. 10. august 2020 og slutter 23.59.59 CEST d. 31. august 2020. Enhver tilmelding med enhver metode, der modtages af Udbyderen efter dette tidspunkt og denne dato, vil ikke være tilmeldt kampagnen.
9. En kvalificeret lejereservation skal foretages i perioden fra d. 10. august 2020 til 31. august 2020 og med en lejeperiode fra d. 10. august 2020 til 31. marts 2021.
10. En kvalificeret billeje skal foretages med et nummer hos Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD): W131400, W251700 eller W130900. Reservationer foretaget på www.avisworld.com/NorwegianReward vil automatisk have et AWD-nummer i reservationen.
11. BEGRÆNSNING: Hver Kvalificeret deltager er begrænset til tre (3) tilmeldinger.
12. Udbyderen repræsenterer ikke, er ikke ansvarlig for og garanterer ikke tilgængeligheden af en hjemmeside, et computersystem eller et telekommunikationssystem i dens besiddelse eller tilhørende en tredjepart, der er nødvendig for at få adgang til en af Udbyderens hjemmesider eller computersystemer med formål at tilmelde sig denne kampagne.
13. Udbyderen påtager sig ikke ansvar for tilmeldinger, der forsvinder, beskadiges, skæmmes, er ulæselige, ufuldstændige eller forsinkede uanset årsagen, om de er forsinkede i forsendelse eller ufuldstændige på grund af systemfejl, eller for tilmeldinger, der ikke modtages eller kun delvist modtages på grund af meget trafik på hjemmesiden, uautoriseret menneskelig indblanding, en fejl i computer- eller telekommunikationssystemer eller ukorrekt eller upræcis modtagelse af tilmeldingsinformationer eller helt manglende modtagelse af sådanne informationer.
14. Udbyderen forbeholder sig efter eget skøn retten til at diskvalificere ethvert individ, der menes:
• at fuske med tilmeldingsprocessen eller udførelsen af denne kampagne;
• at opføre sig på en måde, der bryder med reglerne;
• at opføre sig på en måde, der ikke har gode hensigter; eller
• at have givet enhver falsk eller vildledende information som del af tilmeldingsprocessen til kampagnen.
15. Der gives ikke kontante alternativer til Præmierne. Udbyderen forbeholder sig dog efter eget skøn retten til at udskifte Præmierne med alternativer med lignende karakteristika og tilsvarende værdi.
16. Konkurrencen lukker d. 31. august 2020.
17. En tilfældigt udvalgt Vinder modtager præmien i form af et rejsegavekort til Norwegian af en værdi af 50.000 CashPoints.
18. Vinderen vil blive udtrukket inden for 15 dage efter konkurrencens slutdato og vil få besked via det telefonnummer, der er brugt til at foretage bookingen af en billeje hos Avis.
19. Hvis Vinderen ikke bekræfter at have modtaget præmien senest inden for 7 dage, forbeholder Norwegian Reward sig ret til at udtrække en anden Vinder.
20. Vinderen kan blive bedt om at deltage i PR vedrørende denne præmieudtrækning uden yderligere kompensation. Vinderen vil få besked om, hvilken type og hvilket omfang eventuel PR eller distribution af deres navn vil have, og de vil få mulighed for at give tilladelse til eller nægte en sådan PR eller distribution. Navnene på enhver Vinder, der giver forudgående tilladelse til sådan PR, kan blive offentliggjort på Udbyderens hjemmesider i en periode på to (2) måneder efter kampagnens slutdato.
21. Præmierne kan ikke indløses kontant og gives i overensstemmelse med Norwegian Rewards vilkår og betingelser. Dette tilbud kan ikke overføres eller bruges i sammenhæng med andre tilbud eller kampagner fra Norwegian Reward eller Udbyderen.
22. Udbyderen forbeholder sig retten til at tilbagetrække kampagnen eller ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel når som helst, af hvilken som helst grund og uden at stå til ansvar over for kunderne derved.
23. Ved at deltage i denne kampagne erklærer deltagere sig enige i, at de personlige data, de indgiver, bliver brugt af Udbyderen eller dennes agenter eller underleverandører til at administrere denne præmieudtrækning, og sidstnævnte kun vil bruge informationen med det formål at administrere præmieudtrækningen.
24. Disse vilkår og betingelser er underlagt engelsk lovgivning, og parterne underlægger sig den ikke-eksklusive domsmyndighed i England og Wales.
25. Generelle Vilkår og betingelser for Norwegian-gavekort er gældende.
26. Vinderen er ansvarlig for at booke rejsen og betale for den med CashPoints fra gavekortet.
27. Alle billetter er med forbehold for udsolgte varer.

Betingelser for præmien

Ved at acceptere præmien erklærer du dig enig i følgende betingelser:

1. Præmiens værdi er 50.000 CashPoints
2. Præmien vil blive givet som CashPoints med en værdi, der svarer til billetprisen. Præmien vil blive givet i form af et gavekort.
3. Vinderen skal være 18 år eller ældre og registreret som rejsende på den rejse, der er købt med præmien.
4. Præmien kan ikke overdrages til en anden person.
5. Indkvartering, forsikring, mad, transport på destinationen til og fra hotellet/lufthavnen og lommepenge er ikke inkluderet i præmien.
6. Vinderen skal indhente og registrere alle nødvendige rejse- og identitetsdokumenter til rejsen (et pas med gyldighed i 6 måneder efter afgang, ESTA, visum osv.), tilmelde sig rejseforsikring om nødvendigt (bagage, ansvar, ulykke og sygdom) samt få eventuelle vaccinationer, der er nødvendige for at rejse til destinationen.
7. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Den skal bruges inden eller til og med d. 31. december 2021.
8. Vinderen skal betale eventuelle statsskatter af præmien.
9. Kontakt venligst Norwegian Reward med det samme, hvis du opdager, at du ikke er i stand til at bruge præmien på grund af sygdom eller andre forpligtelser.
10. Norwegian Reward forbeholder sig ret til at trække præmien tilbage, hvis vinderen forsøger at bruge præmien til kommercielle formål.
11. Vi henviser til de generelle regler og betingelser or rejsende med Norwegian Air Shuttle og de generelle Vilkår og Betingelser for Norwegian Reward.

Abbreviated terms:

En tilfældigt udvalgt vinder modtager præmien i form af et rejsegavekort til Norwegian til en værdi på 50.000 CashPoints. Konkurrencen slutter d. 31. august 2020, og vinderen vil blive udtrukket d. 15. september 2020.