Ehdot

Bank Norwegian Säännöt:

200 CASHPOINT-PISTEEN BONUS, KUN MAKSAT AVIS-VUOKRAUKSESI BANK NORWEGIAN -KORTTIASI KÄYTTÄMÄLLÄ

Hyväksyttävä vuokraus on ennakkoon maksettu käyttämällä kampanjaan osallistuvaa Bank Norwegianin tuotemerkin luottokorttia. Jos kyseessä on myöhemmin maksettava varaus, vuokra täytyy maksaa vuokrapisteessä, johon auto palautetaan, käyttämällä kampanjaan osallistuvaa Bank Norwegianin tuotemerkin luottokorttia.

Varaukset on tehtävä Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD) -numerolla W131400. Sivun www.avisworld.com/NorwegianReward kautta tehtyihin varauksiin lisätään automaattisesti AWD-numero.

Ainoastaan vuokrausmaksusta saa bonusta. Muut kuin vuokrauksista koituvat maksut, kuten vahingot tai sakot, eivät kerrytä CashPoint-bonusta. Jos vuokrasumma hyvitetään jälkikäteen Bank Norwegianin tuotemerkin luottokortille, 200 CashPoint-pisteen bonus veloitetaan Norwegian Reward -jäsenen tililtä.

Osallistuvat kortit (lista oli paikkansa pitävä tammikuussa 2019):
Norja BIN-numero 469279
Ruotsi BIN-numero 479696
Tanska BIN-numero 479694
Suomi BIN-numero 479695

Varaukset on tehtävä Norwegian Reward/Avis Worldwide Discount (AWD) -numerolla: W131400, W251700 tai W130900. Sivun www.avisworld.com/NorwegianReward kautta tehtyihin varauksiin lisätään automaattisesti AWD-numero W131400.

200 CashPoint-pisteen bonus on voimassa ainoastaan Ryhmässä C tai sitä korkeammissa varauksissa, jotka kestävät vähintään kolme päivää ja jotka on tehty välillä 21. elokuuta - 30. syyskuuta 2019 ja vuokra-ajalla 21. elokuuta 2019 - 31. maaliskuuta 2020.

200 CashPoint-pisteen bonus on voimassa vuokrauksille Euroopassa (Alankomaat, Belgia, Espanja, Italia, Itävalta, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Yhdistynyt kuningaskunta) sekä Yhdysvalloissa.

Ole hyvä ja katso myös alla olevat CashPoint-säännöt koskien CashPoint-pisteiden keräämistä Aviksella yleisesti.

Bank Norwegian: Jos et maksa luottokorttisi kuukausilaskua kokonaan eräpäivän puitteissa, maksetaan jäljelle jäävästä summasta korkoa. Esim. maksulykkäyksen yhteydessä todellinen vuosikorko 21,92 %, 1500 eur/12kk yhteensä 1668 eur.


Pieni printti

Näissä ehdoissa selitetään, miten toimivat ne yksittäiset edut, joista pääset nauttimaan Norwegian Reward -kumppanuutemme johdosta. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

CashPoint-pisteet

1. Avis antaa sinulle CashPoint-pisteitä Avis-autonvuokrauksen soveltuvaan arvoon perustuen. Soveltuva autonvuokrausarvo koostuu seuraavista; aika- ja kilometrimaksut, törmäys- ja varkausvakuutus, lisätuotteiden- tai palvelujen hinnat, joista on vähennetty ALV tai muut vuokrausmaata koskevat verot.

2. Jotta saat CashPoint-pisteitä, Avis-autonvuokrauksesta on ilmettävä seuraavat:

a. Ensimmäisenä nimetyn kuljettajan Reward-numero (eli ”vuokraajan”). Tämä Norwegian Reward -numero tulee antaa varauksen tekohetkellä.

b. Varaukset tulee tehdä käyttämällä Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400. Osoitteessa www.avisworld.com/NorwegianReward tehdyissä varauksissa on AWD-numero automaattisesti.

Saat CashPoint-pisteitä 3 % soveltuvasta Avis-autonvuokrauksen arvosta, jos Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400 ei ole mukana varauksessa.

3. Jos vuokra-autoa ei makseta NOK:ssa, valuutta vaihdetaan NOK:iin Avisin sen päivän, jona CashPoint-pistepalkinto luodaan, valuutan vaihtokurssin mukaan.

4. Autonvuokrauksen loppusumma, jota käytetään CashPoint-pisteitä laskiessa, ei sisällä vahinkomaksuja (suoria vahinkomaksuja tai vakuutusmaksuja, jotka johtuvat vahingosta) eikä veroja.

5. Jos autonvuokrauksen jälkeen autonvuokrausarvoon tehdään muutoksia (esimerkiksi Avis Customer Services tekee palautuksen), CashPoint-pisteitä säädetään soveltuvan summan mukaisesti joko lisäämällä niitä tai vähentämällä niitä jäsenen Norwegian Reward -tililtä.

6. CashPoint-pisteitä ei anneta Avisin sopimus- tai yrityshinnoista, Avisin työntekijähinnoista, lentoyhtiöiden työntekijähinnoista, turistikierrosten hinnoista tai muista nettohinnoista.

7. Jos jokin muu AWD-numero on asiakkaan Avis Preferred -profiilissa ja tätä käytetään autonvuokravarauksessa, saat CashPoint-pisteitä vain 3 % soveltuvasta Avis-vuokrauksen arvosta.

8. Tarjoukset koskevat vain erillisiä vuokrauksia, eivät vuokrauksia, joissa hinta riippuu muista vuokrauksista.

9. Tämä tarjous ei ole voimassa Prestige-autonvuokrauksissa maailmanlaajuisesti.

10. CashPoint-pisteiden myöntämisessä voi mennä kahdeksan viikkoa vuokrauksen loppumispäivästä.

11. Kaikkia annettuja CashPoint-pisteitä koskevat Norwegian Reward -jäsenyyden Ehdot.

Ilmainen lisäkuljettaja - Lataa kuponki tästä

1. Kaikki Norwegian Reward -jäsenet voivat saada yhden ilmaisen lisäkuljettajan aina soveltuvan autonvuokrauksen yhteydessä ympäri maailmaa.

2. Tee varaus kuten aina ja pyydä sitten lisäkuljettajaa lisättäväksi, kun haet autosi. Jos lisäkuljettaja lisätään varaushetkellä, näet sen mukaiset lisäkulut. Lisäkuljettajaa koskevat kulut poistetaan, kun haet autosi.

3. Lisäkuljettajan on oltava Avisin standardi-iän mukainen ja täytettävä muut vaatimukset, joita kyseisellä toimipisteellä on. Lisäkuljettajan on esitettävä voimassa oleva ajokortti (kummatkin osat, jos kyseessä on Yhdistyneen Kuningaskunnan paperi/kuvaversio; kansainvälinen ajolupa, jos ajajan kortti on kirjoitettu muilla kuin roomalaisilla aakkosilla, kuten kreikkalaisilla tai arabialaisilla).

4. Vain yksi lisäkuljettaja ilman lisämaksua per autonvuokraus. Useammista lisäkuljettajista peritään maksu autonvuokraushetkellä kyseisen toimipisteen hintojen mukaan.

5. Tämä etu on tarjolla vain Norwegian Reward -jäsenille soveltuvia autonvuokrauksia koskien.

6. Jotta autonvuokraus soveltuu ehtoihin, varaus tulee tehdä käyttämällä Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400. Osoitteessa www.avisworld.com/NorwegianReward tehdyissä varauksissa on AWD-numero automaattisesti.

7. Jos autonvuokravarauksessa on jokin muu AWD-numero, ei ilmaista lisäkuljettajaa annetta.

8. Jos jokin muu AWD-numero on mukana asiakkaan Avis Preferred -profiilissa ja tätä käytetään autonvuokravarauksessa, ei ilmaista lisäkuljettajaa anneta. Kun varaus on tehty, ei tätä enää voi muuttaa.

Alennukset

1. Tarjous jopa 15% Avisin vapaa-ajan hinnat ja jopa 40% Avisin vakiohinnoista on voimassa kaikkialla maailmassa. Alennuksen määrä kuitenkin vaihtelee maasta toiseen.

2. Vakiohinnat tarkoittavat Avisin perusmaksua, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä ja aina myynnissä. Vapaa-aika tarkoittaa Avisin yleisesti saatavilla olevia vähittäishintoja, jotka yleensä mainitaan Avisin verkkosivuilla. Molemmat hinnat riippuvat laivaston saatavuudesta.

3. Alennukset voivat koskea kaiken pituisia autonvuokrauksia (viikonloppu, päivä, viikkohinnat).

4. Kaikkia tarjouksia koskevat pakolliset lisämaksut koko autonvuokrauksen ajalta.

5. Varaus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen.

6. Tarjous on voimassa kaikissa autoluokissa, mutta niiden saatavuus vaihtelee varaushetkellä.

7. Tarjousta saatetaan rajoittaa tiettyinä aikoina ja tietyissä toimipaikoissa.

8. Hinnat vaihtelevat kauden ja Avisin sijainnin mukaan.

9. Tarjousta ei voi yhdistää toiseen alennukseen, kampanjatarjoukseen tai tarjoukseen, ja se on saatavilla rajoitetusti.

10. Jotta autonvuokraus soveltuu ehtoihin, varaus tulee tehdä käyttämällä Norwegian Reward / Avis Worldwide Discount (AWD) -numeroa: W131400. Osoitteessa www.avisworld.com/NorwegianReward tehdyissä varauksissa on AWD-numero automaattisesti.