Avis Preferred on kanta-asiakasohjelmamme. Sen avulla vuokraaminen on helpompaa sekä nopeampaa. Liittyminen on täysin ilmaista. Mitä enemmän vuokraat, sitä enemmän saat etuja!

- Nopeampi palvelu
- Avaimet ja vuokrasopimus valmiina
- Ilmaisia viikonloppuvuokrauksia sekä autoluokan korotuksia

Voit liittyä jäseneksi helposti ja nopeasti - tarvitset vain ajokorttisi ja maksukorttisi tiedot. Kun olet liittynyt jäseneksi, lähetämme asiakasnumerosi sähköpostitse. Autamme sinut alkuun: lisäämme Preferred-saldoosi 100€ vuokratessasi ensimmäisen 60 päivän aikana liittymisestä. Tätä summaa ei voi käyttää vuokraukseen vaan se nostaa sinut lähemmäksi seuraavaa tasoa. Huomioithan: Tämä summa lisätään viiden päivän sisällä vuokrauksen päättymisestä, jonka jälkeen se näkyy oma Avis -tililläsi. Etu on saatavilla vain uusille asiakkaille.

Liity nyt!

Avis Preferred -jäsenenä palkitsemme sinut kun vuokraat enemmän. Meillä on kolme eri tasoa, jotka määräytyvät vuosittaisen vuokrausmäärän mukaan. Myös etusi kasvavat tason noustessa.

Avis Preferred
Kun liityt kanta-asiakkaaksi, aloitat Avis Preferred -tasolla.Saat kahden vuokrauksen jälkeen ilmaisen autoluokan korotuksen ja 15€ euron etusetelin. Saat myös ilmaisen viikonloppuvuokrauksen kolmen vuokrauksen jälkeen.

Avis preferred plus
Saat Avis Preferred Plus -jäsenyyden, kun vuokraat yli 5 vuokrausta vuodessa sekä 1000 eurolla vuodessa. Saat ilmaiset autoluokan korotukset saatavuuden mukaan* ja ilmaisen lisäkuljettajan joka vuokrauksen yhteydessä.

Avis President’s Club
Saat President’s Club jäsenyyden, kun vuokraat yli 10 kertaa vuodessa sekä 2000 eurolla vuodessa. Saat taatut autoluokan korotukset lentokenttien ja rautatieasemien toimipisteissä Euroopassa. Autoluokan korotus kaupunkitoimipisteissä saatavuuden mukaan*. * Ei koske pakettiautoja, Luxury- tai Prestigeautoja. Ei koske yli 14 päivän vuokrauksia.

Seuraa käyttöäsi sekä hallinnoi tiliäsi Kirjautuessasi Avis Preferred -palveluun voit seurata käyttöäsi sekä etenemistäsi seuraavalle tasolle (varausten määrässä sekä käytetyssä rahamäärässä). Voit lisätä puuttuvia vuokrauksia tai kysyä meiltä apua autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Näet tältä sivulta menneet vuokraukset sekä voit päivittää tilisi asetuksia.

Mikäli sinulla on jo Avis Preferred -tili, voit liittää siihen online-tilin. Klikkaa minulla on jo tili-painiketta ja pääset luomaan online-tilin.

Lisätiedot:
• Avis Preferred -jäsenten tulee tehdä varaus vähintään neljä tuntia ennakkoon. Varmistathan, että profiilisi on ajan tasalla (myös sähköpostisosoite).
• Kaikista uusimpien autojen saatavuutta ei taata, sillä niiden saatavuus riippuu toimipisteestä, vuokrausajasta sekä autojen saatavuudesta.
• Avaimet valmiiksi autossa -palvelu on tällä hetkellä saatavilla valituissa Avis Preferred -toimipisteissä Australiassa, Euroopassa, Kanadassa sekä Yhdysvalloissa.
• Veloituksettomaan viikonloppuvuokraukseen oikeuttava kuponki on saatavilla osallistuvissa maissa. Löydät tarkemmat tiedot kupongista. Kolmen päivän vuokraus on voimassa pienestä keskikokoiseen autoon. Hintaan sisältyy pakolliset verot sekä turvapalvelut. Polttoaine, lisämaksut, lisäturvat, lisäpalvelut sekä lentokenttämaksut eivät sisälly hintaan.
• Edellä mainittu viikonloppu vuokraus tulee varata voucherissa annetusta linkistä.
• Autoluokan korotus on käytettävissä saatavuuden mukaan Avis Preferred Plus -jäsenille. Kahden autoluokan korotus Avis President’s Club -jäsenille on käytettävissä saatavuuden mukaan.
• Autoluokan korotus ei ole saatavilla pakettiautoihin, Avis Select Series -autoihin, luksus- tai Prestige-autoihin, chauffeur-palvelun autoihin, Safarivuokrauksiin tai yli 14 päivää kestäviin vuokrauksiin.
• Avis President’s Club -jäsenien yhden autoluokan korotus on taattu lentokentillä sekä rautatieasemilla Avis Preferred -palvelua tarjoavissa maissa (katso yläpuolelta) ja kaupunkitoimistoissa saatavuuden mukaan.
• Avis President’s Club -jäsenet voivat valituissa toimipisteissä saada taatun auton, jos vuokraus on tehty vähintään 48 tuntia ennakkoon.
• Yritysasiakkaat: yrityssopimuksesi saattaa estää kanta-asiakastason nousemisen uudelle tasolle, mutta voit silti nauttia Avis Preferred -eduista.
• Liittyäksesi Avis Preferred -jäseneksi tarvitset vain ajokorttisi sekä maksukorttisi – ja sinun tulee noudattaa kyseisen maan varaus- ja vuokrausehtoja.
• Avis Preferred -saldoa voi kerryttää vuokraamalla autoja Avisin normaalista kalustosta, Avis Select Series -kalustosta sekä tietyissä maissa Avis Prestige -kalustosta.
• Avis Preferred -saldoa voi myös kerryttää vuokraamalla pakettiautoja, luksusautoja sekä chauffeur-palvelun autoja Etelä-Afrikassa.© 2000-2022 Avis Budget EMEA Ltd.