EHDOT - FINNAIR PLUS -EDUT AVISILLA

Finnair Plus -jäsenet saavat 500 Finnair Plus -pistettä jokaisesta Avis-autonvuokrauksesta. Pisteitä ei myönnetä valikoiduista erikoistarjouksista. Vuokraajan tulee esittää Finnair Plus -korttinsa autoa noudettaessa.

  • Finnair Plus Basic -jäsenet saavat alennusta jopa 10 % jokaisesta tältä sivulta vuokratusta autosta.
  • Finnair Plus Silver -jäsenet saavat alennusta jopa 25 % autonvuokrauksista Euroopassa ja jopa 20 % Euroopan ulkopuolella (käytä varattaessa alennuskoodia W587900 ja näytä Finnair Plus Silver -korttisi, kun noudat auton).
  • Finnair Plus Gold -jäsenet saavat alennusta jopa 25 % jokaisesta Avis-autonvuokrauksesta (käytä varattaessa alennuskoodia W588100 ja näytä Finnair Plus Gold -korttisi, kun noudat auton).
  • Finnair Plus Platinum ja Platinum Lumo -jäsenet saavat alennusta jopa 25 % jokaisesta Avis-autonvuokrauksesta (käytä varattaessa alennuskoodia K305000 ja näytä Finnair Plus Platinum -korttisi, kun noudat auton).

Pidätämme oikeuden veloittaa pakolliset lisämaksut myös alennusvarauksista koko vuokrausajalta.

Varaus on tehtävä vähintään 24 tuntia etukäteen.

Alennus koskee kaikkia autoluokkia mutta riippuu saatavuudesta varaushetkellä. Alennus ei koske pitkäaikaisvuokrauksia tai yritys-, henkilöstö-, sopimus- tai matkanjärjestäjähintoja.

Alennuksessa voi olla rajoituksia tiettyinä aikoina ja tietyissä toimipisteissä.

Hinnat voivat vaihdella kausittain ja toimipisteittäin.

Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita alennuksia, tarjouksia tai kampanjoita kuin mitä tällä Internet-sivulla on ilmoitettu. Tarjous riippuu saatavuudesta.

Jos asiakkaan Avis Preferred -profiilissa on jokin toinen alennuskoodi olemassa ja sitä käytetään varaukseen, asiakas ei ole oikeutettu Finnair Plus -pisteisiin. Kerran tehtyyn varaukseen ei ole mahdollista vaihtaa alennuskoodia.

Avisin yleiset varaus- ja vuokrausehdot sekä toimipistekohtaiset varausehdot pätevät.

Hyötyäksesi eduistasi ja alennuksistasi Finnair Plus -asiakkaalle varmista, että varauksesi on tehty tämän sivuston kautta.

Finnair Plus -pisteitä ei saa yritys-, henkilöstö-, sopimus- tai matkanjärjestäjähinnoista eikä Avis Preferred -asiakkaiden ilmaisista viikonloppuvuokrauksista tai mistään pitkäaikaisvuokrauksista.

Vuokraaja saa pisteitä vain omista vuokrauksistaan ja vain yhdestä autosta yhtenä ajankohtana kerrallaan.

Näytä aina Finnair Plus -korttisi noutohetkellä varmistaaksesi sinulle kuuluvat edut ja pisteet.

Puuttuvia pisteitä lisätään jälkikäteen vain 500 Finnair Plus -pistettä. Tarjouskampanjoiden pisteitä tai muita erikoispisteitä ei voi lisätä jälkikäteen.

Pisteitä on mahdollista saada vain ketjun ensimmäisestä vuokrauksesta. Vuokrauksen ketjuttaminen usealle eri päivälle ei ole sallittua, vaan erillisten vuokrausten välillä tulee olla vähintään yksi päivä.© 2000-2022 Avis Budget EMEA Ltd.